O Καιρός στο χωριό τώρα

Σύνδεση


Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Facebook

Λήψη RSS - Συγχρονιστείτε

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 2 επισκέπτες online

Αφήστε Μήνυμα


Όνομα:

Μήνυμα:

Projects CRM Documents

Flow Player


Αρχική
Αναβάθμιση Ασύρματου Δικτύου 3η Φάση
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Γράφει ο/η Delacovias Ioannis   
21.08.07

Την προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκε και η τρίτη φάση αναβάθμισης του Ασύρματου δικτύου καβομαλέα ( ΜWN ) ,  με βάση την σχετική μελέτη  η οποία έιχε προηγηθεί .  MWN1-Ag copy

Συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν μια τομεακή κεραία  9 db 120 Deg ( Sector Antenna ) της εταιρείας Pacific Wireless και Wirelles AP  EZ4 PCB with Ikarus OS στον κόμβο που βρίσκεται στη θέση "Γουλάς".Η κεραία ρυθμίστηκε κατάλληλα έτσι ώστε να μπορεί να καλύψει τις  περιοχές  του " Σταυρού " και "Παυλιάνικα" όπου το σήμα δεν ήταν πολύ δυνατό.

Στην συνέχεια δημιουργήθηκε ένας νέος κόμβος στο οικισμό "Βαλτάκι"  , προκειμένου να επεκταθεί το σήμα και στην περιοχή του παραπάνω οικισμού αλλά και για να αποτελέσει και κεντρικό κόμβο για την σύνδεση των υπολοίπων οικισμών " Κόρακας" και "Μυγδαλιά".

Τελευταία ανανέωση ( 16.10.07 )
 
Πολιτιστικές εκδηλώσεις του Συνδέσμου Αγιονικολαϊτών
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Γράφει ο/η Delacovias Ioannis   
04.08.07

 

 

νόστιμον ήμαρ - Ο κινηματογράφος επιστρέφει στα Βάτικα 

Δελτίο Τύπο07 flattenυ 

Ο Σύνδεσμός μας διοργανώνει για δεύτερη χρονιά πολιτιστικές εκδηλώσεις στο χωριό. Θέλοντας να αναβιώσει τη γοητεία των κινηματογραφικών προβολών της προ τηλεοράσεως εποχής, θα προβάλλει δύο κινηματογραφικές ταινίες με τον τρόπο που αυτές προβάλλονταν πριν από πολλά χρόνια. Οι Αυγουστιάτικες εκδηλώσεις μας, οι οποίες πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του Δήμου Βοιών, θα διεξαχθούν και πάλι στην αυλή του δημοτικού σχολείου και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για μικρούς και μεγάλους. Το Πρόγραμμα έχει ως εξής:

Παρασκευή 10 Αυγούστου και ώρα 9 το βράδυ, το Χορευτικό Τμήμα Ενηλίκων του Πολιτιστικού Συλλόγου Βατίκων θα χορέψει τοπικούς χορούς αλλά και χορούς από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Παράλληλα θα προβληθεί φωτογραφικό υλικό με εικόνες από το χωριό. Στη συνέχεια μουσικοί από το χωριό μας θα παίξουν μουσικές για να χορέψουμε όλοι μαζί.

Σάββατο 11 Αυγούστου και ώρα 9 το βράδυ, θα γίνει προβολή της κινηματογραφικής ταινίας «Αγέλαστος πέτρα» του Φίλιππου Κουτσαφτή.

Κυριακή 12 Αυγούστου και ώρα 9 το βράδυ, θα γίνει προβολή της γαλλικής ταινίας «Τα Παιδιά της Χορωδίας» (Les Choristes) του Christophe Barratier, ενώ νωρίτερα, στις 7:30 το απόγευμα, θα διοργανωθεί παιχνίδι περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος για παιδιά, με την συμμετοχή εκπροσώπων των οικολογικών οργανώσεων WWF και «Μεσόγειος S.O.S.»Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα προσφερθούν εδέσματα και ποτά.

Σας περιμένουμε …

To Δ.Σ .

Τελευταία ανανέωση ( 30.09.07 )
 
Rural Wings: Εγκατάσταση DVB/RCS
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Γράφει ο/η Panagiotis Kranidiotis   
12.02.07

Την περασμένη Δευτέρα στις 06/02/2007 εγκαταστάθηκε στον Άγιο Νικόλαο δορυφορικό σύστημα DVB/RCS από τους τεχνικούς του HellasSat στα πλαίσια του προγράμματος Rural Wings. Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και το αποτέλεσμα ήταν η παροχή στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου ευρυζωνικής σύνδεσης 1024Kbs/512Kbps με σκοπό τους επόμενους μήνες να αναβαθμιστεί σε 2048Kbps/512Kbps.
Στην εγκατάσταση παραυρέθηκαν οι υπεύθηνοι από τον εκπαιδευτικό όμιλο Ελληνογερμανική Αγωγή οι οποίοι είναι ο συνδετικός κρίκος του σχολείου με το έργο. Συζητήθηκαν οι προοπτικές χρήσεις του δικτύου στην επόμενη φάση του project και συγκεκριμενοποιήθηκαν οι στόχοι για το προσεχές διάστημα.
Το δίκτυο διαμοιράστηκε μέσω του Ασύρματου Δίκτυου Καβομαλέα σε πρώτη φάση στο χωριό του Αγίου Νικολάου. Το δίκτυο βρίσκεται υπό αναβάθμιση με εγκατάσταση νέων κόμβων και τις επόμενες μέρες θα καλύψει και την περιοχή του Προφήτη Ηλία.
Η εγκατάσταση έχει προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον των κατοίκων οι οποίοι προτίθενται να συνδεθούν με το δίκτου. Η εξέλιξη αυτή θα δώσει την δυνατότητα να δοκιμαστούν νέες τεχνολογίες και εφαρμογές και να αποτελέσουν ένα πρωτοποριακό site του project RuralWings.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό...

Τελευταία ανανέωση ( 21.09.07 )
 
Αναβάθμιση Ασύρματου Δικτύου ΚάβοΜαλέα
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Γράφει ο/η Administrator   
13.02.07

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση αναβάθμισης του ασύρματου δικτύου του Ακρωτηρίου Μαλέα. Στην διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας έγινε εγκατάσταση 2 κόμβων σε Άγιο Νικόλαο και προφήτη Ηλία οι οποίοι προστέθηκαν στο κόμβο του Δημοτικού σχολείου ο οποίο βρίσκεται σε λειτουργία εδώ και 2 χρόνια. Οι νέοι κόμβοι είναι εξοπλισμένοι με WRAP P2C2 με METRIX PYRAMID Linux, CM6 για τα 2.4 και 2 Super Range 5 για το link των 5 GHz.

Οι νέοι κόμβοι θα δώσουν την δυνατότητα μεγαλύτερης κάλυψης εντός του Αγίου Νικολάου και παράλληλα θα επεκτείνουν το δίκτυο στο παραθαλάσσιο οικισμό του Προφήτη Ηλία. Στόχος είναι η κάλυψη του συνόλου της έκτασης του Δ.Δ. Αγίου Νικολάου και η παροχή μέσω του προγράμματος Rural Wings μόνιμης ευρυζωνικής σύνδεσης στους χρήστες του δικτύου.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η εγκατάσταση του τρίτου και τελευταία κόμβου εντός του οικισμού Αγίου Νικολάου με σκοπό την ολοκλήρωση του δικτύου.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό...

 

Τελευταία ανανέωση ( 06.10.07 )
 
<< Αρχική < Προηγ. 161 162 163 164 165 166 167 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 665 - 668 από 668

Εορτολόγιο

PcHome100x100

Συμβαίνει τώρα ...

Όλη η επικαιρότητα στο palo.gr


Μουσικός Παλμός 94,5 FM

MousikosPalmos
© 2024 Ιστοσελίδα Αγίου Νικολάου Βοιών
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.