O Καιρός στο χωριό τώρα

Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Facebook

Αφήστε Μήνυμα


Όνομα:

Μήνυμα:

Projects CRM Documents

Flow Player


Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Επαναλειτουργία ιστοσελίδας www.agiosnikolaos.net
Επαναλειτουργία ιστοσελίδας www.agiosnikolaos.net Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση χρήστη: / 7
ΦτωχόΑριστο 
Γράφει ο/η Delacovias Ioannis   
26.07.16
11846251_10153094202706134_440659761_nΠέρασε ακριβώς ένα έτος,  από την καταστροφική πυρκαγιά που κατέκαψε στο πέρασμα της,  χιλιάδες στρέμματα πρασίνου και αγροτικών καλλιεργειών, θέτοντας σε απόγνωση πολλούς συμπατριώτες μας συνθλίβοντας την τοπική οικονομία.

Ένας χρόνος επίσης πέρασε που οι διαχειριστές αυτής της ιστοσελίδας αποφάσισαν να διακόψουν την λειτουργία της προκειμένου να μην μεταφέρονται μέσω αυτής αρνητικές ειδήσεις και εικόνες που μόνο θλίψη και πόνο θα δημιουργούσαν.

Ένα χρόνο μετά «ανεβάζουμε»  πάλι δημόσια θέα την ιστοσελίδα του χωριού μας έτσι ώστε να μεταφέρουμε τον παλμό και την ειδησεογραφία του τόπου μας.

Παράλληλα το www.agiosnikolaos.net αναβαθμίζεται σε σύγχρονη πλατφόρμα μετά από δεκαετή και πλέον λειτουργία. Γίνεται πολύγλωσσο ενώ θα εστιάσει το περιεχόμενο του σε αναπτυξιακή , οικοτουριστική βάση προβάλλοντας με διαφορετικό τρόπο της ομορφιές του τόπου μας. Παράλληλα θα διατηρηθεί το ειδησεογραφικό του μέρος ( μόνο στην Ελληνική Γλώσσα).

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας , ενώ σας καλούμε να προσφέρετε στο έργο αναβάθμισης της προβολής του τόπους μας , με όποιο τρόπο προκρίνετε.

Σας ευχαριστούμε

Η ομάδα του www.agiosnikolaos.net

Τελευταία ανανέωση ( 26.07.16 )
 

Add comment


Security code
Refresh

< Προηγ.   Επόμ. >
© 2024 Ιστοσελίδα Αγίου Νικολάου Βοιών
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.