O Καιρός στο χωριό τώρα

Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Facebook

Αφήστε Μήνυμα


Όνομα:

Μήνυμα:

Projects CRM Documents

Flow Player


Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Πολιτικά Νέα arrow Ο Παν. Μπαχτής υποψήφιος με τον Λουκά Τζαννή
Ο Παν. Μπαχτής υποψήφιος με τον Λουκά Τζαννή Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση χρήστη: / 11
ΦτωχόΑριστο 
Γράφει ο/η Ioannis Delacovias   
30.04.14
panagiotis_bachtis1Με χαρά πληροφορηθήκαμε , για έναν ακόμη συμπατριώτη μας , ο οποίος αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά . Πρόκειται για τον Παναγιώτη Μπαχτή από τον Άγιο Νικόλαο , ο οποίος θα είναι υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος στο δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας στο συνδυασμό "Ισχυρός Δήμος" με επικεφαλή τον Λουκά Τζανή.
Ο Παναγιώτης γεννήθηκε στον Άγιο Νικόλαο , Βοιών Λακωνίας το 1957 , και από 8 ετών έως και σήμερα διαμένει στο Κερατσίνι.Είναι παντρεμένος με την Ρούλα Μπαχτή –Αποστολάκη , η οποία έχει δραστηριοποιηθεί ενεργά με τα κοινά , αφού έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γονέων και Κηδεμόνων του 17ου Δημοτικού Σχολείου Κερατσινίου , για 10 συναπτά έτη.
Από το γάμο τους έχουν αποκτήσει δύο γιούς , τον Χαράλαμπο και τον Κωνσταντίνο , 25 & 21 ετών αντίστοιχα. Ο Χαράλαμπος , είναι απόφοιτος Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με μεταπτυχιακό ως ορκωτός λογιστής όπου και εργάζεται. Ο Κωνσταντίνος είναι τριτοετής φοιτητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.O Παναγιώτης έχει σπουδάσει Μηχανολόγος-Μηχανικός .Εργάστηκε στον τομέα του ,αρχικά στην Πολεοδομία Αγίας Παρασκευής , και μετέπειτα ως Διευθυντής Τεχνικού Τμήματος για 20 χρόνια, σε Όμιλο Επιχειρήσεων που δραστηριοποιείται στον Τομέα του Κλιματισμού έως το 2006.Από το 2007 έως και σήμερα διατηρεί Τεχνική – Μελετητική εταιρεία Μηχανολογικών - Ηλεκτρολογικών Εφαρμογών.Από μικρός ασχολήθηκε με τον αθλητισμό , συγκεκριμένα με το ποδόσφαιρο .Έχει συμμετάσχει στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα του Πειραιά για 21 ολόκληρα χρόνια.Σήμερα η αγάπη του για τον αθλητισμό συνεχίζεται , αφού παίζει ποδόσφαιρο με την ομάδα Παλαιμάχων των Νέων Ευγενείας . Το όραμα του Παναγιώτη για το Κερατσίνι , είναι να συνδράμει με αποφασιστικότητα και δύναμη , για την ανάπτυξη του Δήμου , την αλληλεγγύη προς τους συμπολίτες που έχουν ανάγκη , την στροφή των παιδιών στον αθλητισμό και τέλος την δημιουργία μίας ανθρώπινης πόλης .Ο Παναγιώτης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό "Ισχυρός Δήμος" με επικεφαλή τον Λουκά Τζανή.
Καλή επιτυχία Παναγιώτη!
Τελευταία ανανέωση ( 30.04.14 )
 

Comments  

 
#5 Λιάνα Βελιώτου 2014-05-05 15:18
Καλή επιτυχία Παναγιώτη
Quote
 
 
#4 Λιάνα Βελιώτου 2014-05-05 15:16
Καλή επιτυχία Παναγιώτη , Λιάνα Βελιώτου
Quote
 
 
#3 Delacovias Ioannis 2014-05-01 10:36
Παναγιώτη Καλή επιτυχία
Quote
 
 
#2 Panagiotis Kranidiotis 2014-04-30 18:46
Καλή επιτυχία Παναγιώτη!!!
Quote
 
 
#1 Maria Drosou 2014-04-30 18:01
Ο κος. Μπαχτής είναι γείτονας και φίλος πολλά χρόνια. Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος και χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που ασχολείται με τα κοινά. Μόνο τέτοιοι χαρισματικοί και αξιόλογοι άνθρωποι θα έπρεπε να ασχολούνται με την πολιτική. Του ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Επιτυχία και εις ανώτερα.
Με εκτίμηση,
Οικογένεια Δρόσου
Quote
 

Add comment


Security code
Refresh

< Προηγ.   Επόμ. >
© 2024 Ιστοσελίδα Αγίου Νικολάου Βοιών
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.