O Καιρός στο χωριό τώρα

Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Facebook
Projects CRM Documents

Flow Player

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Θρησκεία arrow Χρυσό Μετάλλιο στο διαγωνισμό Global Chefs !
Χρυσό Μετάλλιο στο διαγωνισμό Global Chefs ! Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση χρήστη: / 16
ΦτωχόΑριστο 
Γράφει ο/η Delacovias Ioannis   
12.02.13
20130211_185007Ο Γιώργος Χαρ. Μπαχτής κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο διαγωνισμό  Global Chefs Challenge που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης εστίασης HO.RE.CA Γιώργος Χαρ. Μπαχτής κατάγεται από τον Άγιο Νικόλαο Βοιών Λακωνίας και εργάζεται στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza που εδρεύει στην Αθήνα.
Ανήκει στην ομάδα του Executive Chef Patissier Τάσου Ζησόπουλου που δημιουργεί και προτείνει γεύσεις που αντιπροσωπεύουν την τελευταία λέξη της σύγχρονης γαστρονομίας στα μενού του ξενοδοχείου, του εστιατορίου The Parliament αλλά και του Cafe Plaza Lounge.Ο διαγωνισμός Global Chefs Challenge που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της HO.RE.CA 2013, αποτελεί τον προκριματικό διαγωνισμό, του οποίου οι τελικοί θα διεξαχθούν στο παγκόσμιο συνέδριο της WACS στηΝορβηγία το 2014, όπου ο Γιώργος Μπαχτής θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε αυτόν.


Ο Γιώργος Χαρ. Μπαχτής παρόλο το νεαρό της ηλικίας του, έχει διακριθεί και άλλες φορές σε διαγωνισμούς γαστρονομίας ενώ έχει κερδίσει και υποτροφία στην Γαλλία. Συγκαταλέγεται στους ανερχόμενους  Pastry Chef της χώρας μας και συνεχίζει την παράδοση των καταξιωμένων Βατικιωτών σεφ! 

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!    

2013-02-11_13.27.20

 

Τελευταία ανανέωση ( 12.02.13 )
 

Add comment


Security code
Refresh

< Προηγ.   Επόμ. >
© 2024 Ιστοσελίδα Αγίου Νικολάου Βοιών
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.