O Καιρός στο χωριό τώρα

Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Facebook
Projects CRM Documents

Flow Player

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Θρησκεία arrow Ένα βήμα πιο κοντά στους Αγγέλους!
Ένα βήμα πιο κοντά στους Αγγέλους! Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση χρήστη: / 13
ΦτωχόΑριστο 
Γράφει ο/η Delacovias Ioannis   
12.06.12

Ariadne In Loving MemoryΈνας χώρος γεμάτος ζεστασιά και αγάπη «από σπίτι» φιλοξένησε την εκδήλωση στη μνήμη της συγχωριανής μας Αριάδνης Αναστασάκη, 6 μήνες μετά το μεγάλο ταξίδι της κοντά στους αγγέλους, όταν έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

 

Η μητέρα της, Μαρία Αναστασάκη όπως επίσης αγαπημένοι της συγγενείς και φίλοι από το χωριό μας και την Ολλανδία παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Μαΐου, στο εστιατόριο  “Filoxenia” στο Zandvoort της Ολλανδίας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης συμπεριλάμβανε, ζωντανή Κρητική μουσική από τον Νίκο Βενετάκη και Χριστόφορο Πιτσιδήμο οποίοι αν και δεν γνώριζαν την Αριάνδη μας, έπαιξαν με τόση ψυχή για εκείνη,  που ζέσταναν τις καρδιές όλων των παρευρισκόμενων και μας ταξίδεψαν ακόμη πιο κοντά στην αγαπημένη μας Αριάδνη.

Στον υπέροχο χώρο του “Filoxenia” μας περίμεναν με ανοιχτές τις αγκάλες οι  ιδιοκτήτες και φίλοι μας, Κώστας και Lianne, οι οποίοι, γνωρίζοντας και την Αριάδνη μας, κατάφεραν με όλη τους την αγάπη να μας κάνουν να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας και να δημιουργήσουν μια οικογενειακή και συγκινητική ατμόσφαιρα.

Το video της εκδήλωσης, το οποίο επιμελήθηκε ο Κώστας Μπαμπατσιάς, βρίσκεται διαθέσιμο στο Youtube  όπου μπορείτε να το παρακολουθήσετε.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video


Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, την εκδήλωση παρακολούθησαν ζωντανά και όσοι δεν κατάφεραν να παρευρεθούν, μέσω του live streaming.
Η Αριάδνη Αναστασάκη ήταν ένας επίγειος άγγελος και συνεχίζει να είναι..η απουσία της ήταν αισθητή στην εκδήλωση αλλά η παρουσία της στις καρδιές όλων μας και στη θύμηση μας είναι έντονη. Μας βλέπει από ψηλά, μας προσέχει και μας λείπει..θα την κρατήσουμε κοντά μας για πάντα..

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

(http://www.filoxenia.info/)

Τελευταία ανανέωση ( 12.06.12 )
 

Add comment


Security code
Refresh

< Προηγ.   Επόμ. >
© 2024 Ιστοσελίδα Αγίου Νικολάου Βοιών
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.