O Καιρός στο χωριό τώρα

Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Facebook
Projects CRM Documents

Flow Player

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Κόσμος arrow Εκδήλωση στο Γύθειο για τις ΑΠΕ
Εκδήλωση στο Γύθειο για τις ΑΠΕ Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση χρήστη: / 4
ΦτωχόΑριστο 
Γράφει ο/η Delacovias Ioannis   
06.04.12
APEΔύο θέματα που αφορούν στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας θα συζητηθούν στην εκδήλωση που συνδιοργανώνουν το Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Ζώων, ο «ΦΙΛόΒΙΟΣ» και η «Αδούλωτη Μάνη». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί της Κυριακής 8 Απριλίου στην Ταβέρνα του Μπάρμπα - Σιδέρη, στην παραλία του Γυθείου. Θα μεταδίδεται ζωντανά από το www.vachosradio.gr και από το vachosradio.blogspot.com.
Στο τραπέζι της συζήτησης θα πέσουν τα θέματα «Ανεμογεννήτριες: Μύθοι και Πραγματικότητες», όπως επίσης το Σχέδιο «Ήλιος».
Προσκεκλημένοι στην ημερίδα είναι ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος, όλοι οι βουλευτές της Πελοποννήσου, ο περιφερειάρχης κ. Π. Τατούλης και όλοι οι περιφερειακοί σύμβουλοι, οι δήμαρχοι και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι του γεωγραφικού μας διαμερίσματος, η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελ/σου και όλοι οι πολίτες.
Ομιλητές της ενημερωτικής εκδήλωσης θα είναι ο εκδότης της εφημερίδας «Αδούλωτη Μάνη» κ. Γ. Δημακόγιαννης, ο εκπρόσωπος του ΕΚΠΑΖ κ. Π. Καπερναράκος, ο πρόεδρος του Σπηλαιολογικού Ομίλου Ταϋγέτου-Πάρνωνα «Ο Ποσειδών» κ. Γιάννης Κοφινάς, ο συγγραφέας-ερευνητής κ. Γεώργιος Βενιζελέας και ο κ. Σταμάτης Στεφανάκος, μέλος της Ομάδας Εθελοντών για το Οικολογικό Χρέος.
 
 
 Πηγή : www.lakonikos.gr
Τελευταία ανανέωση ( 06.04.12 )
 

Add comment


Security code
Refresh

< Προηγ.   Επόμ. >
© 2024 Ιστοσελίδα Αγίου Νικολάου Βοιών
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.