O Καιρός στο χωριό τώρα

Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Facebook
Projects CRM Documents

Flow Player

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Θρησκεία arrow Εγκρίθηκε η μελέτη αναστήλωσης του κάστρου
Εγκρίθηκε η μελέτη αναστήλωσης του κάστρου Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
ΦτωχόΑριστο 
Γράφει ο/η Delacovias Ioannis   
27.03.12
afrodisiaskastroΣε ανακοίνωση της η Αστική μη Κερδοσκοπικής εταιρεία «Αφροδίσιας», ενημερώνει ότι  εγκρίθηκε από τον Υπουργό ΥΠΠΟ ,η Οικονομοτεχνική μελέτη του Κάστρου των Βατίκων. Μετά και από την πληρωμή του ποσού των 2.500 € που καλύφθηκαν εξ’ ολοκλήρου από την εταιρεία «Αφροδισιάς» και  αφορούσαν τα τεύχη  δημοπράτησης, το έργο πλέον βρίσκεται στο στάδιο ολοκλήρωσης του φακέλου για την ένταξη στο ΕΣΠΑ.
Η ένταξη θα γίνει απευθείας από το ΥΠΠΟ, αφού η «Αφροδισιάς» έκανε «δωρεά» όλες τις μελέτες στο Υπουργείο. Επίσης οι παραπάνω μηχανικοί-μελετητές και των άλλων Βατικιώτικων μνημείων επισκέφτηκαν τα Βάτικα και ξεκίνησαν τις εφαρμογές των αντίστοιχων εγκεκριμένων μελετών σε Μεσοχώρι, Φαρακλό και Άγιο Νικόλαο.
Κλείνοντας την ανακοίνωσή της ο εκπρόσωπος της «Αφροδισιάς» κ. Παντελής Κωνσταντινάκος σημειώνει ότι το καλοκαίρι η «Αφροδισιάς» θα είναι σε θέση να παρουσιάσει αναλυτικά την προοπτική του πολιτισμικού Βατικιώτικου περιβάλλοντος, όπως αυτό έχει καταγραφεί και μελετηθεί από τους ειδικούς.
Τελευταία ανανέωση ( 28.03.12 )
 

Add comment


Security code
Refresh

< Προηγ.   Επόμ. >
© 2024 Ιστοσελίδα Αγίου Νικολάου Βοιών
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.