O Καιρός στο χωριό τώρα

Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Facebook

Αφήστε Μήνυμα


Όνομα:

Μήνυμα:

Projects CRM Documents

Flow Player


Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Δημοτικά-Νομαρχιακά arrow Αλλάζει το δίκτυο ύδρευσης στο χωριό μας
Αλλάζει το δίκτυο ύδρευσης στο χωριό μας Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση χρήστη: / 9
ΦτωχόΑριστο 
Γράφει ο/η Delacovias Ioannis   
28.01.12
trixeilis
Τέλος ο καρκινογόνος αμίαντος
 
Ο Δήμος Μονεμβασιάς πληροφορεί του δημότες του και ιδιαίτερα τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Βελανιδίων και Αγίου Νικολάου ότι,  ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης υπέγραψε την απόφαση ένταξης για χρηματοδότηση από το  Επιχειρησιακό Πρόγραμμα  Δυτικής Ελλάδας - Πελοποννήσου - Ιονίων Νήσων 2007-2013, του έργου «Αντικατάσταση Εσωτερικού Δικτύου Ύδρευσης Βελανιδίων και Αγίου Νικολάου» προϋπολογισμού 681.114,57ευρώ.
Η μελέτη προβλέπει να εκτελεστούν εργασίες για την αντιμετώπιση των άμεσων και επειγουσών προβλημάτων στο εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης των  Τ.Κ. Βελανιδίων και Αγίου Νικολάου αντίστοιχα, που αποσκοπούν στην αντικατάσταση όλων των παλιών αγωγών του δικτύου από αμίαντο με νέους αγωγούς καθώς και τοπικές επεκτάσεις του δικτύου. 
Με την ολοκλήρωση των παραπάνω εργασιών και τον επανασχεδιασμό των παλαιών δικτύων για την ομοιόμορφη διανομή του νερού που περιλαμβάνεται στη μελέτη, θα εξασφαλιστεί πλήρως η ικανοποίηση των αναγκών των Τοπικών Κοινοτήτων σε δίκτυα ύδρευσης για τα επόμενα χρόνια

Ο Δήμαρχος Μονεμβασιάς κ. Ηρακλής Τριχείλης ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη κ. Πέτρο Τατούλη, την Αντιπεριφερειάρχη κ. Ντία Τζανετέα, το Περιφερειακό Συμβούλιο καθώς και τα υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας και ομοίως όλους όσους υπηρετώντας το Δήμο συνέδραμαν στην μελέτη προώθηση και ένταξη του εν λόγω έργου.
 
Πηγή: NotosPress.gr
 

Comments  

 
#3 Tassos Damianakis 2012-02-01 12:04
Επιτέλους !!! Να και ένα έργο ουσίας το οποίο έπρεπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια.
Θεωρώ αδιανόητο να μιλάμε για ανεμογεννήτριες και καράβια όταν υπάρχει ακόμη δίκτυο ύδρευσης από αμίαντο.
Μπράβο στην δημοτική αρχή για ένα έργο τόσο σημαντικό σε μια περίοδο που τα κονδύλια δεν διατίθενται και τόσο εύκολα. Εύχομαι να αρχίσει το συντομότερο δυνατόν και να μη μείνει στα χαρτιά.
Quote
 
 
#2 Delacovias Ioannis 2012-01-30 10:57
[quote name="Nikos ......"]Mpravo sti Dimotikh Arxi, erga kai oxi logia, kai malista erga ousias kai oxi epikoinoniaka.[/quote

Καλημέρα να βάζετε τα σωστά email άλλη φορά
Quote
 
 
#1 Nikos ...... 2012-01-29 13:17
Mpravo sti Dimotikh Arxi, erga kai oxi logia, kai malista erga ousias kai oxi epikoinoniaka.
Quote
 

Add comment


Security code
Refresh

< Προηγ.   Επόμ. >
© 2024 Ιστοσελίδα Αγίου Νικολάου Βοιών
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.