O Καιρός στο χωριό τώρα

Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Facebook

Λήψη RSS - Συγχρονιστείτε

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 1 επισκέπτη online

Αφήστε Μήνυμα


Όνομα:

Μήνυμα:

Projects CRM Documents

Flow Player


Αρχική
Παράκαμψη Μακρυνάρας
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Γράφει ο/η Delacovias Ioannis   
31.07.08

Νομαρχία ΛακωνίαςΜέχρι τέλος Ιουλίου θα δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία το υπό κατασκευή τμήμα της Ε.Ο. Χάνια- Κροκεές- Μονεμβάσια από την ΧΘ. 23,500 μέχρι τη Χ.Θ. 25,600.Πρόκειται για το τμήμα που βρίσκεται στην έξοδο του Βλαχιώτη και στο οποίο βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βελτίωσης από τις 5 Ιουνίου.Συγχρόνως εκτελούνται και οι υπόλοιπες εργασίες για την ολοκλήρωση της παράκαμψης Μακρυνάρας. Οι εργασίες έχουν καθυστερήσει λόγω προβλημάτων που υπήρχαν με τις απαλλοτριώσεις και την άρνηση ορισμένων ιδιοκτητών να αποδώσουν τα ακίνητά τους για την κατασκευή του έργου.

Τελευταία ανανέωση ( 31.07.08 )
 
2η Έκθεση Λακώνων καλλιτεχνών
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Γράφει ο/η Delacovias Ioannis   
31.07.08

Νομαρχία ΛακωνίαςΔύο χρόνια μετά την πρώτη επιτυχημένη έκθεση Λακώνων καλλιτεχνών, ο Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λακωνίας διοργανώνει , φέτος, την 2η (αντίστοιχη)  Έκθεση στο Γύθειο και στη Σπάρτη.Είκοσι τρεις λάκωνες δημιουργοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΟΠΑΝΑΛ και θα εκθέσουν τα έργα τους στο λακωνικό κοινό. Άλλωστε στόχος του ΟΠΑΝΑΛ με τη διοργάνωση της Έκθεσης είναι να αναδειχθεί το πλούσιο ντόπιο καλλιτεχνικό δυναμικό, το οποίο προσεγγίζει τη Λακωνία μέσα από τα έργα του με τη δική του ματιά. Έτσι οι θεατές έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέες πτυχές του τόπου μας και κατ΄ επέκταση και των ανθρώπων του.

Τελευταία ανανέωση ( 31.07.08 )
 
Νέο Δ.Σ στο σύλλογο φίλων Καβομαλιά
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Γράφει ο/η Delacovias Ioannis   
31.07.08

filoiKavosΤην Κυριακή  6-7-2008 στο Κέντρο Νεράιδα, ο Σύλλογος «Φίλων του Κάβο Μαλιά» σε τακτική γενική συνέλευση εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο έχει ως εξής:

Σαρμπάνης Σταύρος                      Πρόεδρος
Παντελάκος Παναγιώτης                 Γραμματέας
Δελακοβίας Εμμανουήλ                  Ταμίας
Αθανασάκος Νικόλαος                   Έφορος δημοσίων σχέσεων
Σταθάκης Ηλίας                               Μέλος
 
Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου απαρτίζεται από νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά , που αγαπούν ιδιαίτερα τον ιερό τόπο της Αγίας Ειρήνης. Τους ευχόμαστε υγεία και καλό κουράγιο !

 

 
Συνάντηση για το Μουσείο Σπάρτης
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Γράφει ο/η Delacovias Ioannis   
28.07.08

Το Μουσείο της ΣπάρτηςΣτις 26 Μαΐου ο Νομάρχης Λακωνίας Κωνσταντίνος Φούρκας και οι βουλευτές Παναγιώτης Σκανδαλάκης & Γρηγόρης Αποστολάκος επισκέφθηκαν  το Υπουργείο Πολιτισμού.  Κατά την συνάντησή τους με τον Γενικό Γραμματέα  Θεόδωρο Δραβίλλα έθεσαν επιτακτικά το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με το κλείσιμο του Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης. Κάτι που πρωτίστως προσβάλλει την Ιστορία αυτού του τόπου. Ζητήθηκε, δε, η άμεση λειτουργία του, μέχρι την ολοκλήρωση της οριστικής μελέτης και την χρηματοδότηση του έργου της επισκευής του κτιρίου.

 
<< Αρχική < Προηγ. 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 577 - 580 από 668

Εορτολόγιο

PcHome100x100

Συμβαίνει τώρα ...

Όλη η επικαιρότητα στο palo.gr


Μουσικός Παλμός 94,5 FM

MousikosPalmos
© 2025 Ιστοσελίδα Αγίου Νικολάου Βοιών
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.