O Καιρός στο χωριό τώρα

Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Facebook

Λήψη RSS - Συγχρονιστείτε

Συνδεδεμένοι

Αφήστε Μήνυμα


Όνομα:

Μήνυμα:

Projects CRM Documents

Flow Player


Αρχική
Διαβάστε στο νέος τεύχος του " Εν Μαλεώ "
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Γράφει ο/η Delacovias Ioannis   
28.05.09

enmaleo_spring 2009Tο νέο τεύχος του περιοδικού "Εν Μαλεώ " φιλοξενεί στο κύριο θέμα του το άρθρο των οικολογικών οργανώσεων Αιγαίου, που δημοσιεύθηκε στο 22ο τεύχος του περιοδικού "Εύπλοια" , θέλοντας έτσι να ενημερώσει υπεύθυνα συμπατριώτες και φίλους για το φλέγον ζήτημα των ανεμογεννητριών.
Στην καθιερωμένη συνέντευξη που επιμελήθηκε ο Μηνάς Αναστασάκης η Κική Μ. Λιβανού μιλάει για τον πατέρα της, Νικολή Δαμιανάκη( Παπαδομανωλάκος ) , ένα θησαυρό μνήμης και παράδοσης που δυστυχώς δεν βρίσκεται αναμεσά μας.Η μόνιμη στήλη "Εν πλώ " παρεκλίνει λίγο από το συνηθισμένο ύφος της  και εκθειάζει το ρόλο της μάνας στην Ελληνική ναυτική οικογένεια.

 
Ημερίδα επιμελητηρίου Λακωνίας
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Γράφει ο/η Delacovias Ioannis   
28.05.09

logoICci  «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ: Κοινωνία και Περιβάλλον ή πως η συμπεριφορά του ενός στρέφεται κατά των άλλων»

Κυρίες και κύριοι, Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, ως λάτρης της αυτοκίνησης ο ίδιος, δε θα μπορούσα να λείψω από τη σημερινή εκδήλωση.          Όπως όλοι γνωρίζουμε το αυτοκίνητο τον 20ο αιώνα έδωσε απάντηση στην ουσιαστική ανάγκη της κοινωνίας για ελεύθερη μετακίνηση, και προσβασιμότητα.  Βέβαια, σήμερα έχουμε περάσει στο άλλο άκρο με την παντελή επικράτηση του αυτοκινήτου στους δρόμους, και το ίδιο να μετατρέπεται σε αυτοσκοπό ξεφεύγοντας από τον αρχικό του στόχο: να υπηρετεί τον άνθρωπο.

 
Πρόσκληση στην ΥΠΑ για το αεροδρόμιο Λακωνίας
Αξιολόγηση χρήστη: / 4
Γράφει ο/η Delacovias Ioannis   
20.05.09

Όνειρο παραμένει το αεροδρόμιο ΛακωνίαςΟ Νομάρχης Λακωνίας Κωνσταντίνος Φούρκας προσκάλεσε στο Νομό Λακωνίας τον Διοικητή της ΥΠΑ (Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας) Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, προκειμένου να επιθεωρήσουν το χώρο χωροθέτησης και να συζητήσουν  για το έργο ανάθεσης Μελέτης του Αεροδρομίου Δημοσίων Μεταφορών στο Νομό Λακωνίας.

Τελευταία ανανέωση ( 20.05.09 )
 
Κατεσβέσθη γρήγορα η πυρκαγιά στη Βαβύλα
Αξιολόγηση χρήστη: / 11
Γράφει ο/η Delacovias Ioannis   
19.05.09

Μεγάλη φωτιά στον Άγιο ΝικόλαοΦωτιά  ξέσπασε στη βουνοκορφή " Βαβύλα " το βράδυ της Τρίτης 19/5/2009  πάνω από τον Άγιο Νικόλαο. Λόγω των δυνατών ανέμων που επικρατούσαν  στην περιοχή αλλά και δεδομένου ότι ήταν νύχτα και το έργο της κατάσβεσης από εναέρια μέσα δεν ήταν δυνατό , οι κάτοικοι του χωριού μας σίγουρα πέρασαν δύσκολες ώρες.

Τελευταία ανανέωση ( 20.05.09 )
 
<< Αρχική < Προηγ. 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 505 - 508 από 668

Εορτολόγιο

PcHome100x100

Συμβαίνει τώρα ...

Όλη η επικαιρότητα στο palo.gr


Μουσικός Παλμός 94,5 FM

MousikosPalmos
© 2025 Ιστοσελίδα Αγίου Νικολάου Βοιών
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.