O Καιρός στο χωριό τώρα

Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Facebook

Λήψη RSS - Συγχρονιστείτε

Συνδεδεμένοι

Αφήστε Μήνυμα


Όνομα:

Μήνυμα:

Projects CRM Documents

Flow Player


Αρχική
Τα Κομπολόγια - Παρουσίαση βιβλίου Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση χρήστη: / 6
ΦτωχόΑριστο 
Γράφει ο/η Delacovias Ioannis   
12.05.15
kompologiaΟι εκδόσεις «Κέδρος» και το Βιβλιοπωλείο "Επι λέξει"  θα παρουσιάσουν αύριο 13-05-2015 στις 8 το βράδυ το βιβλίο του συμπατριώτη μας Τάκη Γεράρδη.  Για το βιβλίο του Τάκη Γεράρδη  «Τα κομπολόγια» θα μιλήσουν  οι:

Αριστοτέλης Σαίνης  - Κριτικός Λογοτεχνίας

Κώστας Πασχαλίδης – Αρχαιολόγος
 
Νικόλας Γκίνης – Μουσικοσυνθέτης
 
Νίκος Χουντής – Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών
 
Το βιβλίο έχει  χρώμα και από τον  Καβομαλιά αφού ο συγγραφέας  του Τάκης Γεράρδης πέρασε πολλά απογεύματα στο μπαλκόνι του σπιτιού του στον Άγιο Νικόλαο Βοιών  συγγράφοντας  το.
"Η τυχαία συνάντηση του ταξιτζή Χρήστου Bερούτη με τον παλαιοπώλη πολυτελείας Σπύρο Σαμαρόπουλο γίνεται η αρχή μιας περιπέτειας που οδηγεί στα ίχνη της Εύας Πάλμερ, του Άγγελου Σικελιανού και του μουσικοσυνθέτη Κωνσταντίνου Ψάχου. O παλαιοπώλης θα αγοράσει στο Άγιο Όρος μια σπάνια περγαμηνή του Αγίου Δαμασκηνού για την παρασημαντική. Η περγαμηνή αλλά και μια συλλογή σπάνιων κομπολογιών που βρέθηκε στο σπίτι ενός τοκογλύφου στο Κολωνάκι είναι τα κίνητρα για τη δράση των ηρώων. Η αλληλουχία των γεγονότων θα τους οδηγήσει στο περίφημο εύειο παναρμόνιο και στη γοητευτική όσο και μυστηριώδη ιστορία του.

Έρωτες φανεροί αλλά και κρυφοί, αδίστακτοι τύποι του υποκόσμου αλλά και καθημερινοί έντιμοι άνθρωποι δρουν και φιλοσοφούν ακολουθώντας το ακατανόητο της δημιουργίας. Τελικά η ζωή επέλεξε γι’ αυτούς άλλα πράγματα από αυτά που είχαν οι ίδιοι σχεδιάσει.
 
 

Add comment


Security code
Refresh

< Προηγ.   Επόμ. >

Εορτολόγιο

PcHome100x100

Συμβαίνει τώρα ...

Όλη η επικαιρότητα στο palo.gr


Μουσικός Παλμός 94,5 FM

MousikosPalmos
© 2024 Ιστοσελίδα Αγίου Νικολάου Βοιών
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.