O Καιρός στο χωριό τώρα

Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Facebook

Αφήστε Μήνυμα


Όνομα:

Μήνυμα:

Projects CRM Documents

Flow Player

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Πολιτισμός arrow Ραγδαία επιδείνωση του καιρού και στην περιοχή μας
Ραγδαία επιδείνωση του καιρού και στην περιοχή μας Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση χρήστη: / 4
ΦτωχόΑριστο 
Γράφει ο/η Delacovias Ioannis   
07.11.14
meteoΕπιδείνωση του καιρού περιμένουμε από σήμερα το βράδυ  η οποία θα έχει σαν επακόλουθο να εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και στην περιοχή μας. Σύμφωνα με την ΕΜΥ  οι βροχές μάλιστα τοπικά θα συνοδεύονται από ακραίες τιμές βροχόπτωσης οπότε δεν αποκλείεται να σημειωθούν και πλημμυρικά φαινόμενα.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σημαντική επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα Παρασκευή από το απόγευμα στη δυτική Ελλάδα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες αργά τη νύχτα θα επεκταθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

 Πιο συγκεκριμένα σήμερα Παρασκευή τι απογευματινές ώρες, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και τη δυτική ηπειρωτική χώρα, οι οποίες σταδιακά μέχρι τη νύχτα θα επεκταθούν στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την υπόλοιπη Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια και τη υπόλοιπη Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Το Σάββατο ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά σε ολόκληρη τη χώρα αλλά σταδιακά από το απόγευμα θα εξασθενήσουν πρώτα στα δυτικά και μέχρι αργά τη νύχτα στις περισσότερες κεντρικές και νότιες ηπειρωτικές περιοχές.

Την Κυριακή οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα διατηρηθούν μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Ας δούμε πως καταγράφουν την καιρική αλλαγή οι δύο μετεωρολογικοί σταθμοί που είναι τοποθετημένοι στον Άγιο Νικόλαο και στον Προφήτη Ηλία.

mwn_barometer

 

Add comment


Security code
Refresh

< Προηγ.   Επόμ. >
© 2024 Ιστοσελίδα Αγίου Νικολάου Βοιών
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.