O Καιρός στο χωριό τώρα

Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Facebook

Αφήστε Μήνυμα


Όνομα:

Μήνυμα:

Projects CRM Documents

Flow Player

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Πολιτισμός arrow Πολιτιστικές εκδηλώσεις «Νόστιμον Ήμαρ 2014»
Πολιτιστικές εκδηλώσεις «Νόστιμον Ήμαρ 2014» Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση χρήστη: / 5
ΦτωχόΑριστο 
Γράφει ο/η Delacovias Ioannis   
04.08.14
afisa_nostimon_hmar_prasino_1H Κοινότητα Αγίου Νικολάου Βοιών σε συνεργασία με τις εθελοντικές ομάδες και τους Συλλογικούς φορείς του χωριού μας: Πολιτιστικό & Εξωραϊστικό Σύλλογο, Αθλητικό Σύλλογο, Σύλλογο Φίλων Καβομαλιά, Σύνδεσμο Αγιονικολαϊτών «Ο Καβομαλιάς» διοργανώνουν από τo Σάββατο 9/8/2014 έως και την Κυριακή 17/8/2014, τη σειρά εκδηλώσεων «Νόστιμον Ήμαρ 2014».

Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται για ένατη συνεχή χρονιά περιλαμβάνουν τα εξής δρώμενα:

1. Το Σάββατο 9 Αυγούστου και ώρα 21:30,  Συναυλία με την συμπατριώτισσά μας Αναστασία Μουτσάτσου στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου. Είσοδος 5 Ευρώ.

2.   Την Τρίτη 12 Αυγούστου μετά της 8 το απόγευμα πάλι στο χώρο του Δημοτικού σχολείου θα υπάρχει παιδικό πρόγραμμα με ξυλοπόδαρους. Είσοδος Ελεύθερη.


3.    Την Τετάρτη 13 Αυγούστου και ώρα 21:30 στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου θα πραγματοποιηθεί  Ροκ συναυλία από τους νέους του χωριού μας. Είσοδος Ελεύθερη.

4.    Το Σάββατο 16 Αυγούστου 2014 και ώρα 21:30 θα γίνει το Παραδοσιακό Πανηγύρι του χωριού μας με το συγκρότημα του Ζαχαρία Καρούνη.
Είσοδος 15 ευρώ με φαγητό και κρασί. (Θα υπάρχει προπώληση των εισιτηρίων από τις 6/8/2014 έως και την ημέρα της εκδήλωσης).


5.     Κατά το διάστημα 10  – 17 Αυγούστου 2014 θα λειτουργήσει και πάλι έκθεση φωτογραφίας  με θέμα :       «Ο Μαρμαρωμένος Φοίνικας και οι Πετροπολιτείες του Καβομαλιά».  Στην έκθεση συμμετέχουν οι : Μαρένα Λαζάρου, Παναγιώτης Βλέτσας και Τάσος Τσαλαβούτας με φωτογραφίες από την περιοχή του απολιθωμένου δάσους της Αγίας Μαρίνας. Η έκθεση θα παραμένει ανοικτή κάθε απόγευμα από τις 19:30 έως και τις 22:00 το βράδυ και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.Οι εκδηλώσεις υποστηρίζονται από το Δήμο Μονεμβασιάς.Χορηγός των εκδηλώσεων είναι η επιχείρηση «Αναπτύσσειν» ενώ χορηγοί επικοινωνίας οι Ρ/Σ Πολιτεία, Τσιρίγο FM και το Portal της Λακωνίας apela.gr.

 

Add comment


Security code
Refresh

< Προηγ.   Επόμ. >
© 2024 Ιστοσελίδα Αγίου Νικολάου Βοιών
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.